1) Имя, возраст в реале. Юра, 19.
2) Место обитания. Если не Киев, то область\населенный пункт. Львів.
3) Ник в игре, профа, лвл. Shah, Warlord, 55.
4) Эквип, онлайн (если стабильный, то уточнить, в какие часы). БВ сет, шедоу спис, БО біжа. Онлайн на вихідних стабільний, по буднях буваю рідко.
5) Аргументация желания вступления в клан. Здесь пишем, почему именно к нам желаете вступить. Побачив на форумі БСа, що Корінь створив клан. Завжди любив читати його крео, от і вирішив спробувати, як це тут. Тим більше, мій попередній клан пішов на інший серв.
6) Чего ждете от клана? Что можете предложить ему в ответ? Очікую цікавого спілкування і веселого життя Можу запропонувати допомогу у викачці, ВЛ все-таки. Щоправда, дивлячись на мій рівень, поки що лиш для сабів. Заодно й сам качнусь.
7) Откуда играете: дом, клуб, работа, общага итп. З дому.
8) Отношение к политике кланов на сервере. Пункт необязателен, но крайне желателен. Здесь указывать свое отношение к кланам, которые знаете, мнение желательно аргументировать. Ні з ким надто часто не стикався. Нормальні відносини з людьми з Глорі і Мейхем.
9) Ник на БС форуме, если есть. Shahor
10) В каком клане раньше состояли, почему ушли? Був в Інспіратіо, поки вони не пішли. Любив цей клан. Свого перса переніс разом з ними, але серв виявився лайном. І взявся за нового персонажа на Деймосі.
11) Дополнительная инфа. Можно проигнорировать этот пункт, но наличие интересной инфы здесь весомо увеличивает шансы на принятие. Люблю нікому не потрібних персонажів Був паладином, зараз захопився варлордом. Надіюсь, що буду потрібен не тільки для качу, але й на облогах мені знайдеться місце, бо з пала я завжди пересідав на шилку, варка тощо.
Отредактировано Shahor (2009-06-12 10:23:45)