Inviolables

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Inviolables » Заявки » Semp

Semp

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

1) Макс, 18 мені.
2) Вінниця
3) Semp, ,ПВ, майже 55.
4) тека, дарк скрімер, ц біжа, онлайн не стабільний, але хороший.
5) Бігав я без клану, TeddyBear запропонував піти до вас, я подумав чому б і ні, самому сумновато грати.
6) Чекаю гарної атмосфери в клані, приємного спілкування, допомоги, сам все це і можу запропонувати).
7) Дім.
8) Я майже нічого не знаю про клани, так як почав недавно грати.
9) Semp
10) не був у кланах.
11) Грав я був на іншому сервері-Внет.Качнув там глада до 78, а отже у грі шарю, заробляти більш менш вмію.На внет забив томущо я досяг своєї цілі - 78лвла, і далі стало не цікаво грати, після того більше року не грав л2, щас трошки почало сунути знову)

0

2

За однозначно. Україномовний, з Вінниці, і мого рівня. Будеш мені паровози водити :rolleyes:
Семп, ти мені вже подобаєшся :cool:

0

3

тобі подобається Вінниця?:)

0

4

Semp написал(а):

тобі подобається Вінниця? :)

Зокрема. :) Мені подобається твій клас, те, як ти заповнив анкету. І взагалі хороше враження справляєш. Отже, чекаємо, поки решта відпишеться.

0

5

я честно говоря не знаю роль даггеров в клане, поэтому воздержусь.

0

6

хм, хіба стратегічна роль персонажа - це найважливіший фактор набору??

0

7

Грин задал правильный вопрос. Для долгоиграющей перспективы даггер оч ок. Но вот как ни крути, а ОСНОВНАЯ роль даггеров- взять полезный сабкласс и бегать им на все ивенты)

Semp написал(а):

TeddyBear запропонував піти до вас

один я заметил, что такого перса у нас в клане нету? кто это?

Semp написал(а):

онлайн не стабільний, але хороший.

примерное кол-во часов онлайн в день/неделю?
чего на 55 лвле такой УГ-эквип? ты ж вроде сказал, что зарабатывать умеешь
и ещё. не воспринимай вс написанное как попытку пристебаться. хочу узнать побольше, вот что

0

8

ОркСНепроизносимымНиком написал(а):

один я заметил, что такого перса у нас в клане нету? кто это?

Спойлер Виртуала.

Лично я за.

Однако возьму после того, как ответишь на посты товарища выше. Мало ли.

И да, ты на рынке Гирана продавал БВ шлем за 20кк. Больше так не делай. Его за 30 реально продать. Жаль, сам не успел взять - было б 4 бв сета.

0

9

Українці заовнять клан ^^
Да, це я його запросив) TeddyBear - крафтер, а не спойлер)

З радістю з Шагом візмемо його до себе в паті, тобто проблеми з качом не буде. А далі... сами понимаете (с)

0

10

Н

ОркСНепроизносимымНиком написал(а):

примерное кол-во часов онлайн в день/неделю?
чего на 55 лвле такой УГ-эквип? ты ж вроде сказал, что зарабатывать умеешь
и ещё. не воспринимай вс написанное как попытку пристебаться. хочу узнать побольше, вот что

Онлайн не рахую, думаю мінімум 4 години в день є.
А нарахунок убогого еквіпа я вам розповім...
Я зарегенився ще в лютому, чуть пограв, качнув десь 51 лвл, і почав заробляти найкращим способом, а саме баригуванням, набаригував за недільку 100кк(баригував баригами, 1-го лвла), і мого Семпа забанили за модифікацію клієнта.Я, втративши надію на розбан, забив на л2, бариг відключив.А щас як дізнався про розбан,спробував підключити бариг(з грошима), а їх вже нема, кажуть якась чистка була :((((От і того я в Ц шмоті.
Щас чуть манором займаюся.
На рахунок бв шолома то може і зплужив, я граю всього 2 дня, цін зовсім не знаю, на внеті була ціна 20кк.
І щось мене напрягає подібний допит, мене ображає недовіра((Кажіть або да або ні.

0

11

Не напрягайся)

Точки тягати не пробував? Не помню який там лвл, Outlaw Forest. Не раз чув шо дагери заробляють дофіга тягаючи точки з ящиків.

0

12

І щось мене напрягає подібний допит, мене ображає недовіра((Кажіть або да або ні.

Зря ты так, просто хотим поинтересоваться о тебе) Точно так же ты можешь в своей анкеты задавать вопросы о клане, как и мы о тебе. Это ж лучше чем если ты пойдешь кудапопало и ничего не будешь знать о будущих коллегах и если мы возьмем малоизвестного человека.

Короче, за. Ася 228031447, там почти всегда. Если удастся выцепить в л2 - Sevastopol Chasey или кто-то из сокланов.

Точки тягати не пробував? Не помню який там лвл, Outlaw Forest. Не раз чув шо дагери заробляють дофіга тягаючи точки з ящиків.

Один из моих источников заработка. Рекомендую, проверено. Бабло небольшое (до 50кк в день), но стабильное. Плюс дело нескучное, лвл нормально идет и можно познакомитья с коллегами. Однако требует знания и подхода, стоит лучше потренироваться на Д точках в Plains of Lizardmen. Обе локи под Ореном.

ТК, вроде вопрос исчерпан.

0

Вы здесь » Inviolables » Заявки » Semp