Inviolables

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Inviolables » Заявки » Заява

Заява

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

1) Имя, возраст в реале. 
Богдан,18
2) Место обитания. Если не Киев, то область\населенный пункт.
Київ
3) Ник в игре, профа, лвл.
Drauger, 70 gladiator
4) Эквип, онлайн (если стабильный, то уточнить, в какие часы).
BW heavy, shadow weapon, B+C accessoires.Онлайн точно ща не скажу,літо =)
Думаю буде іноді з ранку до вечора,іноді годинки 2 і все.
5) Аргументация желания вступления в клан. Здесь пишем, почему именно к нам желаете вступить.
Чому саме до вас-зайшов на серв вперше за 5 місяців,вирішив повернутись.Одразу побачив набір,написав КМу в асю,побазарили,почуте мені сподобалось.
6) Чего ждете от клана? Что можете предложить ему в ответ?
Запропоную свій час в л2,участь в заходах,все що виб"ю - ну кароч відповідь досить стандартна.Збираюсь прийняти активну участь в розвитку клану =)
Чекаю що в л2 стане цікаво.Хочу підняти клан на вершину і триматись там.Сподіваюсь на жорстких неадекватів не нарвусь =) Потреби досить прості - масові івенти,шмот,руль.
Сподіваюсь досягнем.
7) Откуда играете: дом, клуб, работа, общага итп.
З дому
8) Отношение к политике кланов на сервере. Пункт необязателен, но крайне желателен. Здесь указывать свое отношение к кланам, которые знаете, мнение желательно аргументировать.
Зрозумів що з серйозних в мій час кланів залишились тільки Предатори,їх я більш-менш поважав,воював з ними.Хз кого ще знаю.
9) Ник на БС форуме, если есть.
Drauger
10) В каком клане раньше состояли, почему ушли?
Crimes, ситуація була така - клан топовий,спочатку я на рівні з усіма качався,а потім закохався і ппо 6 годин на день віддавати л2 стало впадлу.Крім того у нас з КМом виникло непорозуміння з приводу того що він кікнув соклана одного,тому він кікнув і мене.Потім кликав назад,але я вирішив що це прекрасний привід забити на л2,та і сесія якраз була.
11) Дополнительная инфа. Можно проигнорировать этот пункт, но наличие интересной инфы здесь весомо увеличивает шансы на принятие.
Щойно повернувся,повний ентузіазму і готовий підкоряти вершини

0

2

не против,
на саб думал кого будешь брать?

0

3

якщо чесно хз ще.
мб дестр,ср,пв,тк,да..
варка можу взяти чи біша якщо качнуть на дестро

0

4

Дуже за. Був з ним соаллі, здається :)

0

5

алі кажись реборн називався?
коли розпався?

0

6

Я за. Если у сокланов какие вопросы - задавайте. Пусть темка до 8-9 поваляеца, мб автора ущучивали в поедании детей и прочих преступлениях против общества, о которых я не знаю. После чего охотно возьму.

0

7

а поїдаючих дітей не берете? =(
Я ж не критикую ваші гастрономічні смаки,та я і не вбивав нікого,всі живі.Тіки надкусані.Ганібал Лектор мій герой =)

0

8

Drauger написал(а):

алі кажись реборн називався?коли розпався?

Саме так. Розпався, коли Іша (наш бішоп) почав матюкатись на Балбеса в АЧ і називати його "мужигггг" :) В той момент і розпався :rain:

0

9

та він не матюкався кажись,навпаки сказав Балбесу що він мужик в смислі молодець,а той надувся типу до нього тіки на "ви" і з укліном.Кароч поц.Правильно що тоді заступились за свого.Так і має робити клан.Респект.
А як ваш клан називався?

0

10

Шо тут сказати, однозначно за. Чел говорить на українській  :cool:

0

11

Drauger
Інспіратіо. Саме так все і було, просто у нас в кч були ше й мати :D

0

12

Shahor написал(а):

почав матюкатись на Балбеса в АЧ і називати його "мужигггг"

да. Балбес не мужик xD
в общем, такое. как смотришь на саб свса? и чего эквип такой ниоч? в общем, при положительном ответе на 1 вопрос про второй сможешь забыть

0

13

на саб свса дивлюсь досить негативно - пасивно співати на осаді раз на 2 хвилини мене не приваблює.
Можу взяти як перший саб за умови викачки на дестро до 75,інпкше ніяк - я качав якось свса.
Еквіп такий бо все здавав в кб,КМ розпоряджався одяганням,а глад не найкорисніший ні на осадах,ні на рб - тіки в замісах нарізає.Тому моя черга підходила якраз за два тіла до того як я пішов =(

0

14

если не свс, то кот. принцип тот же самый, раз в 2 минуты мяукать. но вот свс ещё паструлять может. сам нарезал в лукопачке. перебирайся в асю, 235089736

0

15

ТК

0

16

мб тчк?

0

Вы здесь » Inviolables » Заявки » Заява